CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a celebrar el Nadal al municipi

Tot a punt per a celebrar el Nadal al municipi

11/12/2017

Un any més Cabrera de Mar ofereix un ampli programa amb les activitats més tradicionals d’aquestes dates

La 35ª edició de la Fira de Santa Llúcia i del Pessebre Vivent aquest proper dia 16 de desembre seran les primeres activitats nadalenques de les que podrem gaudir al nostre municipi. L’activitat, organitzada per l’escola Sant Feliu a la plaça de l’Església de 16.15 a 20 h ens permetrà adquirir productes nadalencs , a més d’incloure una recollida d’aliments, concert i el pessebre vivent. L’endemà serà el torn per a La Marató de TV3 d’enguany, dedicada a lluitar contra les malalties infeccioses, amb el quinto que tindrà lloc al casal de la gent gran El Castellet, i dilluns 18 se celebrarà a la Biblioteca Ilturo el taller d’arbres de Nadal creatius.

En tot cas l’arribada dels reis mags i els preparatius que suposa tornaran a ser un dels elements principals de les festes. Així, divendres 22 de desembre el patge reial visitarà l’escola Pla de l’Avellà i el dia 30 el podrem trobar a la plaça de l’Ajuntament. Cal recordar que aquelles persones que vulguin que els reis portin personalment un regal a casa seva poden demanar-ho contactant a l’adreça de correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 93 759 00 91.

El programa d’activitats també inclou les audicions de Nadal a l’escola de música i les representacions de “Figuretes de pessebre” i “Els pastorets” a càrrec de Grillats. El punt i final serà la cavalcada de ses majestats els reis mags el dia 5 de gener a partir de les 18.30 h pels carrers del centre.

Per a més detalls sobre les diferents activitats podeu consultar l’agenda del mes.

L’arribada dels reis mags tornarà a ser un dels elements principals de les festes

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 10/12/2018 a les 09:44h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona