CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > La visita del patge reial dóna inici a les activitats infantils i juvenils de Nadal

La visita del patge reial dóna inici a les activitats infantils i juvenils de Nadal

21/12/2017

Les festes tindran un dels seus moments culminants amb l’arribada de ses majestats els Reis Mags de l’Orient

La celebració del Nadal és una festivitat amb una especial significació per als infants i joves. Per aquest motiu des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar es programen tota una sèrie de propostes que tenen a aquest segment de la població com a protagonistes i que arrenquen aquest mateix divendres 22 de desembre, a partir de les 16.45 h, amb l’arribada del patge reial a l’escola Pla de l’Avellà. L’activitat es complementarà amb jocs gegants. No serà en tot cas aquesta l’única ocasió en la què ens visitarà l’emissari de ses majestats els Reis Mags de l’Orient. Dissabte 30 de desembre, a partir de les 12 h, el trobarem a la plaça de l’Ajuntament. En aquesta ocasió també s’oferirà l’actuació musical de Pep Puigdemont.

El moment culminant arribarà un cop més el 5 de gener, quan podrem veure a Melcior, Gaspar i Baltasar recorrent els carrers del municipi en la cavalcada que protagonitzaran a partir de les 18.30 h. Durant el seu recorregut ses majestats realitzaran una aturada a l’església de Sant Feliu on duran a terme les corresponents ofrenes al naixement. Els Reis Mags seran rebuts a l’Ajuntament on l’alcalde, Jordi Mir, els hi farà lliurament de les claus del municipi i donaran regals als infants que estiguin allà a més de donar la possibilitat de fotografiar-se amb ells. Aquelles persones que vulguin rebre a casa seva els reis per a que els portin el primer regal abans d’anar a dormir encara són a temps de fer la corresponent sol·licitud al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant directament a l’Ajuntament al 93 759 00 91.

Les propostes per als joves del municipi inclouen també la trobada el 29 de desembre a partir de les 18.30 h a Can Martinet per programar el Pla Local de Joventut, que culminarà amb el sopar jove per al qual es convida a portar alguna cosa de menjar a tots els participants. Finalment, al llarg dels propers dies també es duran a terme els Jocs Infantils de Nadal.

Encara es pot sol·licitar la visita dels reis
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2019 a les 15:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona