CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Les obres al centre del poble ocasionen alteracions al trànsit

Les obres al centre del poble ocasionen alteracions al trànsit

03/01/2018

L’endarreriment dels treballs provoca que es modifiqui el recorregut de la cavalcada dels Reis Mags d’aquest divendres

Des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar es treballa per tal de reduir les molèsties que ocasionen les obres que es duen a terme al centre del poble i que afecten l’avinguda Pare Jaume Català i el carrer Vilardaga. Aquests treballs s’han vist endarrerits per causes alienes a la voluntat municipal provocant alteracions al trànsit que afecten, per exemple, el recorregut de l’autobús urbà. Per tal de facilitar els desplaçaments, s’ha instal·lat un semàfor provisional.

De la mateixa manera ha estat necessari variar el recorregut previst de la cavalcada dels Reis Mags que tindrà lloc aquest divendres. En concret aquesta passarà pel carrer la Riera per evitar en part el pas per l’avinguda Pare Jaume Català.

Així el recorregut s’iniciarà al Casal de la Gent Gran El Castellet i seguirà per l’avinguda Onze de Setembre, carrer la Riera, el carrer de la pista vella, l’avinguda Pare Jaume Català, el carrer Torrent Sant Feliu, el carrer Pompeu Fabra i el carrer Sant Joan per arribar a la plaça de l’Església, on s’aturaran per fer les ofrenes al pessebre. A partir d’aquí la cavalcada continuarà passant pel carrer Anselm Clavé, l’avinguda Pare Jaume Català, el carrer de la pista vella i el carrer la Riera per finalitzar a la plaça de l’Ajuntament.

Des del consistori es demanen disculpes a totes aquelles persones que es puguin veure afectades per aquestes alteracions. Es preveu que les obres quedin totalment enllestides la setmana vinent.

S'espera que les obres quedin enllestides la setmana vinent
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/12/2018 a les 09:44h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona