CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > A punt de finalitzar la neteja de la xarxa de clavegueram

A punt de finalitzar la neteja de la xarxa de clavegueram

08/01/2018

Les actuacions van començar a mitjans del mes d’octubre i pràcticament han acabat

Les tasques de neteja, inspecció i reparació de la xarxa de clavegueram del municipi, afectada pels forts aiguats de l’octubre del 2016, estan a punt de finalitzar. Els treballs van començar a mitjans d’octubre i pràcticament s’han realitzat ja totes les actuacions previstes. Sorea ha estat l’empresa contractada per l’Ajuntament per realitzar les diferents intervencions. 

En primer lloc i per tal de saber quines eren les afectacions reals de la xarxa, es va fer una anàlisi prèvia, que va aportar una diagnosi molt acurada de les necessitats de neteja. A continuació, es van planificar les actuacions i es van dur a terme els treballs. Un cop lliure d’obstacles el clavegueram, també es van realitzar tasques d’inspecció, reparació i conservació de diferents pous i col·lectors del poble. Així mateix, les intervencions han inclòs la neteja dels carrers i les rieres més saturades de terra i pedres.

Aquestes actuacions estan subvencionades per la Diputació de Barcelona, mitjançant un pla  per donar suport als municipis de la comarca del Maresme afectats pels forts aiguats de l’octubre del 2016. Concretament, es va concedir a l’Ajuntament de Cabrera de Mar un import de 336.426,62 euros per fer front a totes les tasques de neteja dels trams afectats.    

Treball a les rieres del municipi
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/12/2018 a les 09:44h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona