CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera incorpora quatre nous desfibril·ladors

Cabrera incorpora quatre nous desfibril·ladors

12/01/2018

En total es disposa de 10 aparells destinats a salvar la vida d’aquelles persones que pateixin una aturada cardíaca

Quan es produeix una aturada cardíaca és imprescindible que la persona afectada sigui atesa amb la major rapidesa possible. Per tal de poder oferir aquests primers auxilis de manera eficaç, Cabrera de Mar ha incorporat quatre nous desfibril·ladors als que ja disposava als seus espais públics arribant d’aquesta manera a un total de deu. Els nous desfibril·ladors es poden trobar a la piscina municipal, al centre de joventut Can Martinet, a l’edifici de l’Ajuntament i al vehicle de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF), i se sumaran als que ja es trobaven al camp de futbol, al pavelló, al casal de la gent gran El Castellet, al Club Petanca Pla de l’Avellà, a l’envelat municipal i al del vehicle de la Policia Local.

Tots els equips estan connectats al telèfon d’emergències, el 112, per tal de facilitar la intervenció dels serveis sanitaris. De la mateixa manera totes les persones responsables dels equipaments o vehicles en els quals es troben els desfibril·ladors han rebut la formació necessària per al seu ús. Els aparells han estat adquirits amb la subvenció de la Diputació de Barcelona.

Un dels desfibril·ladors dels que disposa el municipi
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/12/2018 a les 09:44h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona