CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > La presidenta de la Diputació ha visitat Cabrera

La presidenta de la Diputació ha visitat Cabrera

30/01/2018

Mercè Conesa es reunia amb diferents representants municipals per tractar sobre els projectes desenvolupats per ambdues administracions

Aquest passat divendres el nostre municipi rebia la visita de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, en el marc d’una sèrie de trobades mantingudes a diferents poblacions del Maresme. La presidenta era rebuda a l’Ajuntament per l’alcalde, Jordi Mir, i signava al llibre d’honor del consistori. Posteriorment tenia lloc una reunió de treball amb diferents membres de l’Ajuntament per tal de tractar sobre diferents projectes a la nostra vila que es desenvoluparan amb el suport de la Diputació com ara la il·luminació permanent del Castell de Burriac, la rehabilitació de la sala de teatre La Maresma o l’adequació del clos de Ca l’Arnau amb l’objectiu de fer-lo visitable.

La presència de Mercè Conesa a Cabrera de Mar es tancava precisament amb una visita a aquest clos. Durant la seva estada a la nostra comarca la presidenta també ha realitzat parades a Tordera, a Sant Vicenç de Montalt i a Premià de Mar.

Arxivat a: General
Conesa visitava el nostre municipi
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona