CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a l’arribada del Carnestoltes

Tot a punt per a l’arribada del Carnestoltes

08/02/2018

Aquest divendres comença una celebració que arribarà fins el proper dimecres 14 de febrer

Cabrera de Mar es prepara per a disfressar-se i viure el Carnestoltes amb les diferents activitats programades del 9 al 14 de febrer. La festa començarà aquest divendres amb l’animació infantil que a partir de les 17.30 h trobarem a l’envelat a càrrec de Roger Canals. En tot cas serà l’endemà, dissabte dia 10, quan tindrà lloc una de les activitats que s’espera que apleguin un major nombre de participants com és la rua. Aquesta tindrà el seu inici a les 19 h a la plaça de l’Ajuntament per realitzar un recorregut per diferents carrers del poble. En aquesta mateixa plaça, i fins a les 19.45 h, es podran realitzar les inscripcions per tal de prendre part del concurs de disfresses que se celebrarà a l’envelat a partir de les 21 h. L’animació correrà a càrrec del Rei Carnestoltes acompanyat per a l’ocasió dels DJs Local Co.

La celebració es reprendrà el dimarts 13 de febrer amb el Ball de Momerotes del què a partir de les 19.30 h podrem gaudir a l’envelat. D’aquesta manera es recupera una antiga tradició i es convida a tots els participants a disfressar-se amb molta imaginació per a no ser reconeguts. El ball també comptarà amb els DJs Local Co.

Dimecres 14 de febrer es tancarà el Carnaval amb un seguit d’activitats que començaran a les 19 h amb la lectura del testament del Rei Carnestoltes a la plaça de l’Ajuntament i a la qual seguirà l’enterrament de la sardina i la penjada de la Vella Quaresma. Ja a les 20 h se celebrarà a l’església la missa d’imposició de cendra.

Per a més informació es poden consultar l’agenda del mes i les bases del concurs de disfresses com a documents adjunts.

El Carnestoltes a Cabrera

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/01/2019 a les 16:17h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona