CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Instal·lats nous tancats a illes de contenidors

Instal·lats nous tancats a illes de contenidors

09/02/2018

Aquest 2018 hi ha una inversió prevista de 15.000 € per a continuar realitzant tancats de fusta

Recentment s’ha procedit a la col·locació de tres nous tancats de fusta a diferents illes de contenidors situades a la nostra via pública amb l’objectiu d’evitar el seu impacte visual als espais públics del municipi. En concret s’han instal·lat aquests elements a dos punts diferents de la rambla Vinyals després d’haver consensuat amb els veïns de la zona l’actuació.

A aquests ha de sumar-se un nou tancat al polígon Santa Margarida per tal de donar servei a la urbanització Costamar. La nova ubicació i l’accés  del nou tancat han estat consensuats amb els veïns de Costamar. D’aquesta manera tots els contenidors queden fora de la urbanització amb els avantatges que aquest fet suposa per als veïns, reduint les molèsties que tenien amb l’anterior ubicació dels contenidors de la brossa i permetent un millor tractament i transport de les deixalles.

Aquestes tres actuacions han estat realitzades a càrrec dels pressupostos del 2017. Per a aquest 2018 l’Ajuntament de Cabrera vol continuar amb aquest model implantant com a mínim 10 nous tancats de fusta en d’altres espais del municipi. Per fer-ho possible s’hi destinaran enguany un total de 15.000 €.

Arxivat a: General
Un dels nous tancats
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 20:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona