CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar edita una guia d’acollida per a nouvinguts

Cabrera de Mar edita una guia d’acollida per a nouvinguts

19/02/2018

La publicació ha de servir per tal de facilitar la integració i el dia a dia de les persones nouvingudes a la nostra població

Com funciona la nostra recollida de residus? I el sistema educatiu? Quins dies són festius? Aquestes són només algunes de les preguntes que pot fer-se una persona nouvinguda en el moment d’arribar a viure al nostre poble. L’Ajuntament de Cabrera de Mar vol ajudar a donar resposta a aquestes i d’altres dubtes amb l’edició, gràcies al Consell Comarcal del Maresme, d’una guia d’acollida.

El document, inclou en català i castellà, algunes qüestions bàsiques sobre la ubicació de Catalunya i del nostre municipi a més de reflectir quins són els drets i deures dels nostres ciutadans. Pel que fa a la informació necessària per desenvolupar les activitats quotidianes, a la guia es troba informació sobre l’Ajuntament i el padró, sobre educació, sanitat, benestar social, treball, joventut, habitatge o transport públic. No es deixen tampoc de banda les qüestions culturals oferint una aproximació a les nostres festes i tradicions.

Cal destacar també la voluntat de la publicació de promoure la convivència, incloent l’auca de civisme publicada en el seu moment pel consistori.

Podeu consultar la “Guia d’acollida de Cabrera de Mar” com a document adjunt.

Arxivat a: General
Portada de la guia

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona