CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera commemora el Dia Internacional de les Dones

Cabrera commemora el Dia Internacional de les Dones

01/03/2018

El 8 de març tindrà lloc l’acte central a la vila amb la lectura del manifest davant de l’Ajuntament

Un cop més el nostre municipi torna a sumar-se als actes reivindicatius que amb motiu de la celebració el 8 de març del Dia Internacional de les Dones ens recorden la importància d’assolir una igualtat real. El conjunt d’activitats programades tindrà el seu inici aquest divendres 2 de març, a partir de les 19 h a la Biblioteca Ilturo, amb la xerrada “Com ser dona i sobreviure a l’Afganistan” a càrrec de l’escriptora Nadia Ghulam i amb la presentació de Mercè Pujadas, filòloga i coordinadora de l’Escola d’Adults El Clos. Ghulam explicarà la seva experiència durant el règim talibà i com va burlar-lo disfressant-se d’home durant 10 anys per poder treballar fora de casa seva.

El moment central tornarà a ser el mateix dia 8 amb la lectura del manifest institucional al migdia davant de l’Ajuntament. Ja a la tarda, de 17 a 18.30 h trobarem a l’entrada de Can Martinet el photocall per fer-se la foto amb l’eslògan “We can do it”.

Les activitats previstes continuaran el 9 de març al Casal de la Gent Gran Castellet a partir de les 17 h. Allà s’hi regalarà un mocador per poder fer-se una fotografia simulant el cartell icònic de les dones treballadores “Nosaltres podem!”.

El programa continuarà amb un taller de circ i gènere que es durà a terme al Castellet el divendres 9 de març a partir de les 17’30 h i l’11 de març amb la gimcana per la dona treballadora a l’Envelat.

Per a més informació podeu consultar el cartell del programa del 8 de març com a document adjunt.

Les activitats arribaran fins l'11 de març

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/03/2019 a les 12:13h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona