CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Aquest diumenge arriba la ruta enoturística “Maridatge de lletres i vins”

Aquest diumenge arriba la ruta enoturística “Maridatge de lletres i vins”

09/03/2018

L’activitat inclourà un recital de poesia a càrrec de Teatre d’Aficionats de Cabrera i un tast de vins

La literatura, l’enologia i el nostre llegat històric es donen la mà aquest diumenge amb la ruta enoturística “Maridatge de lletres i vins” que començarà a les 11 h a Can Benet. La proposta, amb la participació d’un arqueòleg i d’una comunicadora enoturística, començarà amb la visita al centre de producció d’àmfores durant l’època romana de Ca l’Arnau i seguirà a l’antic celler de Can Bartomeu. Allà s’hi sumarà el Teatre d’Aficionats de Cabrera (TAC) que oferirà un recital de poesia mentre els participants degusten un tast de vins de Can Mora d’Agell.

L’activitat és gratuïta i les places són limitades. Les inscripcions, per a majors de 18 anys, poden realitzar-se a la Biblioteca Ilturo (937 542 949 o (Necessites javascript per veure aquest correu-e)) i a Gaudeix Cabrera (674 011 450 o (Necessites javascript per veure aquest correu-e)).

Els participants degustaran un tast de vins de Can Mora d’Agell
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/03/2019 a les 12:13h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona