CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > El darrer temporal marítim deixa importants danys a la nostra costa

El darrer temporal marítim deixa importants danys a la nostra costa

09/03/2018

L’Ajuntament ha elaborat un informe que ha fet arribar a la Demarcació de Costes del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient de l’Estat

El temporal registrat el passat dia 2 de març deixava tota una sèrie de desperfectes de diversa consideració al nostre municipi. Amb l’objectiu de rebre el suport necessari per a la seva reparació, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha elaborat un informe al respecte que ha fet arribar a la Demarcació de Costes del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient. Aquest fa especial incidència en la necessitat d’actuar de manera prioritària sobre les zones afectades on es registra una major presència de vianants com són l’escullera i el passeig marítim.

Cal destacar els problemes registrats a la zona de platja on s’ha perdut una gran quantitat de sorra des de la zona de la riera de Cabrera fins al terme municipal de Vilassar de Mar. En concret els Serveis Tècnics Municipals calculen que s’han perdut més de dos metres d’amplada de platja. Aquesta mateixa pèrdua de sorra ha estat l’origen de l’enfonsament de part de l’escullera i el trencament d’una de les rampes d’accés a la platja. A més han d’afegir-se els danys patits al talús situat entre la rampa d’accés a la senda que va en paral·lel al mar i el pont de la via del tren.

Finalment també cal destacar d’altres desperfectes que no requereixen d’una actuació tan immediata: els danys a les lleres de les rieres, la destrucció de 20 balises de l’enllumenat al passeig marítim o els desperfectes en el mobiliari urbà.

Danys provocats pel temporal
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/12/2018 a les 16:56h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona