CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Tot i les troballes, es garanteix la construcció dels habitatges de protecció oficial

Tot i les troballes, es garanteix la construcció dels habitatges de protecció oficial

22/03/2018

Davant l’aparició d’algunes restes arqueològiques, ha estat necessari estudiar els terrenys de la zona de Cal Conde

Les restes trobades recentment als terrenys on es construiran 24 habitatges de protecció oficial “no representen cap impediment físic per portar a terme el desenvolupament del projecte de construcció d’habitatges ni l’obertura del carrer associat”. Així ho assegura un informe elaborat per l’arqueòleg municipal després d’haver estudiat les restes arqueològiques trobades als antics jardins situats al sud de la masia de Cal Conde.

La prospecció arqueològica prèvia a l'inici de les obres, previst per a l'estiu, ha permès detectar estructures retallades dins de l’argila datades en l’Edat del Bronze, així com també la presència d’un amuntegament de terrissa d’època ibèrica. En tot cas, l’informe conclou que “no hi ha cap indici de construccions en pedra o maó d’època ibèrica i romana en tot aquest àmbit, i no se’n poden trobar d’època anterior”.  Tot i que en aquells temps no existien construccions de cap mena, un equip especialitzat excavarà les estructures retallades en el terreny per fer una datació precisa i identificar la distribució abans de construir els habitatges.

Els terrenys en els que s'ha dut a terme l'estudi
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/06/2019 a les 13:07h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona