CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament obre una nova via judicial davant la pèrdua de sorra a les platges

L’Ajuntament obre una nova via judicial davant la pèrdua de sorra a les platges

27/03/2018

El consistori interposarà una reclamació contra el Port de Mataró com a principal causant dels danys

Al llarg dels darrers anys els temporals que periòdicament afecten al litoral provoquen danys d’importància, en especial, pel que fa a la conservació de les nostres platges. Aquestes es veuen afectades per una important pèrdua de sorra amb els danys que aquest fet pot provocar sobre les estructures que les envolten. La problemàtica, que afecta també a d’altres municipis del nostre entorn, té el seu origen en la construcció de l’actual Port de Mataró i en l’efecte que aquest té sobre la protecció de la nostra costa.

En el marc del procés legal que encapçala l’Ajuntament de Cabrera de Mar per tal d’esclarir responsabilitats i aconseguir que es preguin les mesures necessàries per protegir les platges del municipi, el consistori ha decidit obrir una nova via judicial i interposar una reclamació patrimonial contra el Port de Mataró. D’aquesta manera es vol continuar treballant en la vessant judicial d’aquest problema un cop s'ha perdut la causa per la demanda de responsabilitat mediambiental.

Efectes de l'últim temporal registrat
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/06/2019 a les 09:57h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona