CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Finalitzats els treballs de millora a l’avinguda Pare Jaume Català i al carrer Vilardaga

Finalitzats els treballs de millora a l’avinguda Pare Jaume Català i al carrer Vilardaga

20/04/2018

Les actuacions desenvolupades han permès impulsar millores tant estètiques com funcionals al centre del poble

Ja es troben totalment enllestides les actuacions de millora de les què, seguint els criteris ja aplicats fa sis anys a la plaça del poble i al carrer Anselm Clavé, han estat objecte l’avinguda Pare Jaume Català i el carrer Vilardaga. En total s’ha realitzat una inversió de 193.000 € amb l’objectiu d’aplicar diferents millores tant estètiques com funcionals.

Entre aquestes cal destacar l’impuls a l’accessibilitat d’aquestes vies a través de la implantació d’una plataforma única, l’eixamplament de voreres i l’adaptació dels passos de vianants. Però, a més de facilitar els desplaçaments a peu de carrer, aquests també són més agradables gràcies a actuacions de jardineria com la plantació de nou arbrat o la col·locació de noves jardineres, i en l’enllumenat, amb la substitució de fanals per a oferir una major uniformitat en la intensitat lumínica i la implantació de tecnologia LED.

De la mateixa manera cal subratllar les diferents millores que afecten a la mobilitat del trànsit rodat amb la reordenació de les places d’aparcament, la millora de la senyalització o l’asfaltat del carrer Àngel Guimerà.

Els treballs s’han completat amb diferents actuacions relacionades amb la canalització de serveis.

Arxivat a: General
Actual estat de la zona
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona