CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Nova contractació d’una agent de civisme municipal

Nova contractació d’una agent de civisme municipal

09/05/2018

L’agent realitzarà tasques com la detecció d’incidències a la via pública o la sensibilització de la ciutadania

Després de la bons resultats obtinguts per la primera experiència amb agents de civisme a la nostra vila, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha decidit perllongar l’actuació amb una nova contractació d’una agent durant els propers sis mesos a través dels plans d’ocupació de la Diputació de Barcelona. Aquesta nova incorporació tindrà entre les seves responsabilitats funcions d’informació, divulgació de campanyes, sensibilització i detecció d’incidències en els espais públics, en col·laboració amb la Policia Local i amb l’inspector de via pública i medi ambient. 

Concretament el servei suposarà actuar en àmbits com la recollida de residus, la tinença d’animals, la mobilitat, l’ús de l’espai públic, la convivència veïnal, el respecte pel medi ambient, la platja i la Festa Major. Pel que fa a l’espai d’actuació de l’agent aquesta treballarà per tot el terme municipal tot i que ho farà amb major incidència a les sortides de les escoles i a la platja durant el període estival.

La nova agent
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/02/2019 a les 11:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona