CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Es reforça la seguretat viària al Pla de l’Avellà

Es reforça la seguretat viària al Pla de l’Avellà

14/05/2018

L’Ajuntament ha incrementat la seguretat a 20 passos de vianants de la zona

Els conductors que es desplacin pel nostre municipi ara poden identificar amb major facilitat una vintena de passos de vianants situats al Pla de l’Avellà. Des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar, i seguint les indicacions i mesures recollides al Pla de Seguretat Viària municipal, s’ha procedit recentment a fer més visibles aquests passos mitjançant línies grogues pintades a la calçada en el sentit de la circulació 4 metres abans.

Aquesta actuació ha suposat haver de renunciar a algunes places d’estacionament. En tot cas, des de l’Ajuntament es valora com una pèrdua assumible tenint en compte tant el benefici que suposa per a la seguretat viària com la disponibilitat de places lliures que és habitual en aquest nucli.

Un dels pasos de vianants millorats
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/01/2019 a les 17:58h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona