CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > La Marató Musical va acollir una quarantena d’actuacions

La Marató Musical va acollir una quarantena d’actuacions

15/05/2018

Entitats com Cabrera És Espectacle i el Cor Parroquial també van participar-hi

Per tercer any, aquest passat 21 d’abril, l’Escola de Música de Cabrera de Mar organitzava la seva Marató Musical, un esdeveniment obert a la participació de qualsevol persona que en solitari o en grup volgués mostrar les seves habilitats musicals. A partir de les 10 h, l’escola rebia una quarantena d’actuacions i una cinquantena de participants.

Entre les diferents propostes que van pujar a l’escenari es trobaven els instrumentistes habituals del centre, però també, en aquesta ocasió, es va comptar amb entitats del municipi amb la participació de Cabrera És Espectacle acompanyant el Cor Parroquial.

Des de l’organització de la marató es valora molt positivament l’esdeveniment ja que, durant les tres hores que va durar, va ser constant la presència de públic al vestíbul de Cal Conde. Ja existeix la previsió de tornar a programar una nova Marató Musical per a l’any vinent.

Una de les actuacions de la marató
Moment d'una actuació
Moment d'una actuació
Moment d'una actuació
Moment d'una actuació
Moment d'una actuació
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/01/2019 a les 17:58h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona