CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > L’atur al municipi, en els nivells més baixos dels darrers cinc anys

L’atur al municipi, en els nivells més baixos dels darrers cinc anys

29/05/2018

La taxa d’atur a la nostra vila no arriba a la meitat de la mitjana comarcal

Si al mes de gener de l’any 2013 eren 250 les persones que es trobaven en situació d’atur a Cabrera de Mar, aquest passat mes d’abril aquesta xifra havia caigut fins a 133 persones, marcant un nou mínim en l’evolució de l’atur en els darrers cinc anys. Aquestes xifres són especialment destacables si es pren com a referència el nostre entorn immediat. D’aquesta manera, mentre que al conjunt de la comarca la taxa d’atur és del 13,14%, segons les darreres dades publicades al seu web pel Consell Comarcal del Maresme, a l’actualitat aquesta taxa al nostre municipi es troba en el 6,36%.

Entre els motius que expliquen aquests bons resultats es troben els diferents programes i actuacions que s’ofereixen des del Servei Local d’Ocupació (SLO). Aquest servei municipal promou diferents actuacions, subvencionades per l’Ajuntament de Cabrera de Mar o la Diputació de Barcelona, que tenen com a objectiu promoure l’ocupabilitat de les persones de la nostra vila que es troben en la recerca d’una feina. Així trobem propostes com Treballem Junts, un programa que ajuda a desenvolupar diferents aspectes per ser un candidat interessant pel món laboral; Speed Dating, un procés de preselecció que posa en contacte empreses i candidats; Objectius SMART, centrat en la consecució d’objectius personals com a pas previ per aconseguir una feina; OrientaPro, un programa en línia per a conèixer i avaluar les pròpies competències o la informació sobre recursos que ofereix setmanalment el Servei Local d’Ocupació a través del web de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

A aquests serveis, aquest 2018 es treballa per sumar formació tècnica molt especifica per a la millora de l’ocupabilitat.

Arxivat a: General
A l’actualitat la taxa d'atur al nostre municipi es troba en el 6,36%
Evolució de l'atur
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona