CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Aquets proper diumenge 10 de juny Cabrera de Mar i SOREA commemoren el dia Mundial del Medi Ambient al Club Nàutic

Aquets proper diumenge 10 de juny Cabrera de Mar i SOREA commemoren el dia Mundial del Medi Ambient al Club Nàutic

31/05/2018

La jornada inclou una xerrada científica o un espectacle per als més petits entre d’altres propostes

Aquest proper diumenge 10 de juny el nostre municipi se suma a les celebracions que tenen lloc arreu del món amb motiu de la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient. En concret la nostra vila organitza una mati d’activitats a la platja en el Club Nàutic Cabrera de Mar, amb el suport de SOREA i del propi Club Nàutic.

Les activitats començaran a partir de les 9.30 h amb una xerrada científica a càrrec d’Observadors del Mar a la que seguirà un mostreig a la platja (10 h) i, posteriorment, la introducció de dades a la web d’aquesta plataforma. Ja a les 10.30 h està programat el taller PescaPlàstik per als infants, un espectacle de clown per a conscienciar els més menuts de l’impacte dels plàstics i els residus.

En finalitzar l’activitat SOREA oferirà un refrigeri. És important confirmar assistència a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). També el club nàutic convidarà a inscriure’s a una activitat amb un 10% de descompte o a gaudir d’un lloguer amb un 20% de descompte. Per a més informació podeu consultar la documentació adjunta.

 

Actualizació (1 de juny del 2018)

Davant la previsió meteorològica la jornada ha estat posposada del 3 de juny (com s’anunciava en un primer moment) al 10 de juny (com reflecteix actualment el text de la notícia).

Arxivat a: General
Font: www.cncabrerademar.com

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/03/2024 a les 10:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona