CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > L’avinguda 11 de setembre es fa més accessible i sostenible

L’avinguda 11 de setembre es fa més accessible i sostenible

07/06/2018

A més de procedir al cobriment dels escocells, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha implantat tecnologia LED a l’enllumenat

L’avinguda 11 de Setembre ha estat objecte de diferents actuacions al llarg de les darreres setmanes destinades, principalment, a impulsar l’accessibilitat d’aquesta via i a millorar el seu enllumenat. D’aquesta manera s’ha procedit a retirar els “tutors” dels arbres i a l’arranjament dels 17 escocells que es troben a l’avinguda a través del seu cobriment guanyant d’aquesta manera espai a les voreres per al pas de les persones. Els escocells tenen com a objectiu, a més de reservar la zona en la que creix l’arbre, evitar una compactació excessiva de la pedra que podria perjudicar a la salut de l’exemplar. Paral·lelament s’ha procedit a la instal·lació del reg en aquells arbres que encara no en disposaven.

D’altra banda, i pel que fa a l’enllumenat públic, s’han substituït 42 lluminàries de sodi de 150 w de potència per lluminàries de tecnologia LED amb una potencia de 62 w. Aquest fet representa disposar d’una il·luminació més sostenible mediambientalment que, a més, comporta un estalvi econòmic. El pressupost municipal per a aquest 2018 compta amb una partida de 20.000 € per a continuar ampliant els punts de llum que fan servir tecnologia LED.

Un dels escocells de l'avinguda 11 de Setembre
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/06/2019 a les 13:07h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona