CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament fa una crida per a obtenir documentació de la glorieta de l'Escola Parroquial Sant Feliu

L’Ajuntament fa una crida per a obtenir documentació de la glorieta de l'Escola Parroquial Sant Feliu

13/06/2018

L’element ha estat verificat recentment com a obra del reconegut arquitecte modernista, Josep Puig i Cadafalch

L’Ajuntament de Cabrera de Mar i la Generalitat de Catalunya han iniciat el procés per a la catalogació de la glorieta que es troba situada a l'Escola Parroquial Sant Feliu com a Bé Cultural d'Interès Local. Per tal de tirar endavant aquest tràmit, des del consistori es fa una crida al conjunt de la població per tal que aporti documentació o fotografies de la glorieta per tal de disposar de la màxima informació possible sobre aquest element. Aquelles persones que vulguin lliurar documents poden dirigir-se directament a l’Ajuntament (a la plaça de l'Ajuntament, 5, o trucant al 937 590 091).

Aquest treball s’inicia després de que hagi estat verificat que la glorieta és obra de l’arquitecte modernista Josep Puig i Cadafalch. Aquesta verificació ha estat realitzada a través d’un equip format per tècnics de la Generalitat de Catalunya i una persona experta en el treball de l’arquitecte mataroní. Un cop catalogat aquest element com a Bé Cultural d'Interès Local es duran a terme les tasques necessàries per a la seva conservació i restauració.

La glorieta de l'Escola Parroquial Sant Feliu
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/08/2019 a les 11:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona