CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > El ple municipal aprova àmpliament reprendre el projecte de la sala de teatre municipal

El ple municipal aprova àmpliament reprendre el projecte de la sala de teatre municipal

21/06/2018

Nou dels onze regidors del ple donaven el seu vistiplau per a desencallar la creació del futur equipament cultural

Gairebé un any després de que el projecte de la sala de teatre quedés en suspens en no ser aprovada provisionalment la modificació urbanística necessària, el ple municipal aprovava aquest passat dijous 14 de juny per àmplia majoria la seva represa. Nou dels onze regidors del consistori van donar suport a la modificació del conveni amb la cooperativa La Guardiola i a la modificació urbanística del sector, la qual cosa farà possible l’inici del projecte de rehabilitació i ampliació de l’antiga sala La Maresma.

Això ha esta possible després d’obtenir el vist-i-plau de les entitats d’arts escèniques del municipi i d’assolir els tres objectius que l’oposició havia proposat al govern municipal per donar suport a l’operació: ampliació del termini d’usdefruit a 50 anys, opció de compra de l’equipament i coneixement més precís del cost econòmic.

La modificació del conveni recull les dues primeres exigències, passant el termini de 25 anys més 10 de pròrroga, a 35  anys més 15 de pròrroga, i afegint-hi una clàusula que contempla la possible adquisició de l’equipament per part de l’Ajuntament i les condicions per a la mateixa.

El cost econòmic de l’operació està precisat en l’avantprojecte presentat fa dos mesos per l’estudi d’arquitectura contractat per la Diputació de Barcelona, i que plantejava fins a 4 possibles opcions, de les quals la d’import més elevat puja a 1.484.647 €, incloent la urbanització del sector. D’aquest import l’Ajuntament ha de rebre una subvenció de 400.000 € de la Diputació de Barcelona, qui a més assumirà la redacció del projecte (aproximadament 100.000 €).

Aquest projecte permetrà disposar d’un equipament tan necessari com merescut, i alhora comportarà una important millora urbanística del centre històric del municipi.

Arxivat a: General
Façana de la cooperativa
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 09:50h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona