CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Creixen els nivells de seguretat ciutadana

Creixen els nivells de seguretat ciutadana

04/07/2018

Al llarg de l’any passat va disminuir notablement el nombre de robatoris registrats

Aquest passat 28 de juny es trobava la Junta Local de Seguretat, l’ens que aplega els diferents cossos de seguretat que actuen al nostre municipi, per tal de valorar les xifres que ens deixa l’any 2017 en aquesta qüestió. En conjunt aquestes evidencien un creixement de la seguretat ciutadana amb un descens del 18,4% en el nombre de robatoris amb força destacant la caiguda d’un 25% dels robatoris a l’interior de domicilis (que passaven de 40 a 30), d’un 19% en robatoris a comerços i empreses (de 21 a 17) i d’un 12% a l’interior de vehicles (de 66 a 58). De la mateixa manera, tot i que són un nombre poc significatiu, també baixaven els robatoris amb violència o intimidació que passaven d’11 a 7.

Paral·lelament a aquestes bones xifres es destacava el creixement del 69% en les detencions registrades. Aquestes han passat de ser 16 al 2016 a 27 durant el 2017. La meitat d’aquestes detencions van ser efectuades per la Policia Local.

Finalment les infraccions administratives també van registrar un descens del 15%.

Durant la trobada de la Junta Local de Seguretat es van revisar els indicadors relacionats amb el trànsit i es va posar de rellevància la bona coordinació establerta entre Mossos d’Esquadra i Policia Local.

La Junta Local de Seguretat
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2019 a les 15:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona