CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Ja es disposa de les guies d’acollida al municipi

Ja es disposa de les guies d’acollida al municipi

06/07/2018

Aquestes publicacions estan destinades a facilitar la integració de les persones nouvingudes a la nostra vila

L’Ajuntament de Cabrera de Mar ja disposa de l’edició física de les guies d’acollida elaborades aquest 2018 a través del Consell Comarcal del Maresme. D’aquesta manera des del consistori es poden lliurar exemplars a les persones nouvingudes a la nostra població per tal d’oferir-los informació necessària per al dia a dia.

El document, que es pot llegir en català i castellà, informa sobre qüestions bàsiques com la ubicació de Catalunya i del nostre municipi a més de reflectir quins són els drets i deures dels nostres ciutadans. A la guia també es recullen dades sobre l’Ajuntament i el padró, sobre educació, sanitat, benestar social, treball, joventut, habitatge o transport públic. A més també es pot trobar informació sobre les nostres festes i tradicions.

Les guies d'acollida editades
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/06/2019 a les 09:57h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona