CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Es fa públic el programa de la propera Festa Major de Sant Feliu

Es fa públic el programa de la propera Festa Major de Sant Feliu

13/07/2018

L’Emplaça’t, que se celebra per tercer any consecutiu, tornarà a ser l’acte central de la festa gran

Aquest proper 16 de juliol s’inicien els actes previs a la celebració de la Festa Major de Sant Feliu. Concretament, una exposició de programes de la nostra festa gran que acollirà la biblioteca fins al 27 de juliol serà el primer dels aperitius a la cinquantena d’activitats que ja s’han fet públiques.

El gruix de propostes tornarà a centrar-se al voltant dels dies 31 de juliol i 1, 2 i 3 d’agost. El tret de sortida oficial serà novament el pregó que el dia 31 oferirà des del balcó de l’Ajuntament el director de l’Arxiu Comarcal del Maresme, Alexis Serrano. Aquella mateixa mitjanit tindrà lloc, per tercer any consecutiu, el que ha esdevingut l’acte central de la festa: l’Emplaça’t. D’aquesta manera, es durà a terme un dels actes més participatius amb el protagonisme del seguici de cultural popular de la nostra vila.

Al llarg dels següents dies podrem prendre part d’altres propostes destacables com els concerts previstos, el dinar de Festa Major, la crema de bruixes, la festa Holi o el Castell de focs entre d’altres.

Per conèixer en detall el programa el podeu consultar com a document adjunt.

De la mateixa manera que en anys anteriors, enguany se’ns torna a convidar a participar com a voluntaris en l’organització d’algunes de les activitats. Per a inscriure’ns ho podem fer a través del següent formulari.

 

Fe d’errades:

L’edició del programa no inclou per error la baixada d’andròmines que se celebra aquest 29 de juliol a les 18 h. Trobareu el cartell com a imatge adjunta.

Part del cartell anunciador de la Festa Major
Cartell de la baixada d'andròmines

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/06/2019 a les 09:57h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona