CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament aprova el seu Codi Ètic i de Bon Govern

L’Ajuntament aprova el seu Codi Ètic i de Bon Govern

26/07/2018

El codi serà aplicable a tots els càrrecs municipals electes, als càrrecs de confiança i als consellers de l’empresa municipal de serveis GICSA

Com ha de ser la relació entre els treballadors municipals i els càrrecs electes? I la d’aquests càrrecs amb la ciutadania? O, a quines incompatibilitats estan subjectes? A aquestes i d’altres preguntes pretén ajudar a donar resposta el Codi Ètic i de Bon Govern aprovat per l’Ajuntament del nostre municipi de manera unànime. El text ha estat adaptat del que va aprovar en el seu moment el Consell Comarcal del Maresme amb el consens de tots els grups polítics i serà aplicable a tots els càrrecs municipals electes, als càrrecs de confiança i als consellers de l’empresa municipal de serveis GICSA.

En total el codi recull 15 principis ètics de bon govern i una setantena de principis de bona conducta, emmarcats en àrees com ara el govern o l'administració de l'Ajuntament, la relació entre els grups polítics locals, o sobre les retribucions i declaracions de bens.

Per tal de garantir que existeix un compliment d’allò que estableix el text aprovat, es disposarà d’una Comissió Ètica encarregada d’aplicar els corresponents mecanismes de seguiment i avaluació.

Arxivat a: General
Façana de l'Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona