CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > El cor parroquial cantarà a “La missa” de La 2

El cor parroquial cantarà a “La missa” de La 2

03/08/2018

Les persones que vulguin assistir-hi podran també acompanyar al cor

Aquest diumenge 5 d’agost Cabrera de Mar estarà present al programa “La missa” de La 2 amb la participació del Cor Parroquial Sant Feliu acompanyat d’aquelles persones voluntàries que vulguin participar-hi amb les lectures o com a públic. Les persones interessades en assistir a l’eucaristia que cada diumenge retransmet Televisió Espanyola a Catalunya a partir de les 10.30 h, han d’inscriure’s prèviament contactant amb el cor a través de WhatsApp al telèfon 659 138 328. 

La sortida cap als estudis de Sant Cugat es realitzarà a les 7.30 h des de Can Benet i la tornada serà a les 12 h al mateix lloc. El desplaçament en autocar és gratuït. “La missa” és el programa més antic que es realitza la televisió pública espanyola a Catalunya.

Missa La2
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/02/2019 a les 10:09h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona