CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > La Fira Iberoromana es converteix en Reviu Ilturo-Festival Iberoromà

La Fira Iberoromana es converteix en Reviu Ilturo-Festival Iberoromà

20/08/2018

L’esdeveniment es reformula per tal de posar encara més en valor el patrimoni arqueològic del municipi

Els propers dies 5, 6 i 7 d’octubre Cabrera de Mar mirarà al seu ric passat amb la celebració de Reviu Ilturo –Festival Iberoromà. D’aquesta manera, la que fins al moment havia estat la Fira Iberoromana es reconverteix coincidint amb la seva vintena edició. El canvi vol consolidar el creixement i el desenvolupament que ha tingut la proposta al llarg dels anys incorporant tota una sèrie de novetats. L’objectiu últim és donar un nou enfocament per a donar encara més rellevància i difusió al nostre patrimoni arqueològic. La voluntat municipal és que el nostre passat sigui l’eix que fonamenti una part important del creixement turístic de la població. 

Al llarg dels dies del festival s’han programat visites guiades als jaciments arqueològics, tallers familiars, recreacions històriques, ponències i com a novetat, “racons que parlen” on els protagonistes són els monòlegs històrics a peu de carrer. 

Novament el festival cabrerenc serà una part central de la celebració del Festival Laietana que té lloc anualment al Maresme.

 

Arxivat a: General
Festival Iberoromà
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/09/2021 a les 18:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona