CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera celebra la Diada Nacional de Catalunya

Cabrera celebra la Diada Nacional de Catalunya

05/09/2018

Un concert servirà com a preàmbul dilluns al gruix dels actes de l’11 de setembre al municipi

Cultura tradicional, record i reivindicació es donen la mà un any més a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya a la nostra vila. En aquesta ocasió el programa previst tindrà el seu inici el proper dilluns, 10 de setembre, amb el Concert Groc que tindrà lloc a partir de les 19 h al jardinet de la Biblioteca Ilturo. Allà el cor Voxpel de l’Escola de música oferirà un conjunt de cançons solidàries amb les quals es reclamarà l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

En tot cas el gruix del programa se celebrarà el dimarts 11 de setembre amb les activitats que a partir de les 11 h acollirà el parc Les Corts. La jornada s’iniciarà amb el Cant de la Santa Espina al qual seguiran els parlaments institucionals i una sardana solemne. Seguidament alumnes de català de l'escola d'adults procediran a la lectura del Manifest del Correllengua i Cabrera és Espectacle oferirà una representació teatral. L’ofrena floral i el Cant dels Segadors a càrrec del Cor Parroquial Sant Feliu seran el punt culminant d’una jornada que es tancarà amb el còctel que oferirà l’entitat Cabrera Solidària.

La senyera
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/06/2019 a les 09:57h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona