CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > La línia C16 tornarà a ser gratuïta amb la celebració de la Setmana de la Mobilitat del 17 al 22 setembre

La línia C16 tornarà a ser gratuïta amb la celebració de la Setmana de la Mobilitat del 17 al 22 setembre

14/09/2018

La mesura està destinada a promoure l’ús del transport públic entre les persones del nostre municipi

Del 17 al 22 de setembre, coincidint amb la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Europa, la línia C16 d’autobús serà totalment gratuïta. De la mateixa manera que ja es va fer l’any passat, la mesura té com a principal objectiu fer-nos reflexionar sobre els beneficis de fer servir el transport públic en els nostres desplaçaments enfront d’opcions com els vehicles particulars i promoure que siguem un poble mes sostenible.

L’actuació de l’any passat durant la Setmana de la Mobilitat es troba entre els motius que expliquen l’increment en l’ús del servei que registrava la línia al 2017 quan es van quantificar prop de 65.000 viatgers. De la mateixa manera, i en el marc de les mesures preses des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar per potenciar la línia, des del passat 3 de juny i fins el 16 de setembre s’ampliava el servei d’autobusos als diumenges i festius. La mesura ha estat tot un èxit.

Imatge de la Setmana de la Mobilitat
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/06/2019 a les 09:57h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona