CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Comença la celebració del Festival Cultural Iberoromà Reviu Ilturo

Comença la celebració del Festival Cultural Iberoromà Reviu Ilturo

04/10/2018

Aquest divendres comença un programa que oferirà el gruix de les seves propostes durant dissabte i diumenge

Des d’aquest divendres 5 d’octubre i fins el diumenge dia 7, Cabrera de Mar es transforma per tal de recordar i posar de rellevància el seu passat amb la celebració del Festival Cultural Iberoromà Reviu Ilturo. El punt de partida serà el conta contes que tindrà lloc a la Biblioteca Ilturo a partir de les 18 h. La jornada es completarà amb una de les principals novetats d’aquesta vintena edició de l’esdeveniment, els racons que parlen (monòlegs històrics). Concretament es programen tres d’aquests monòlegs de recreació històrica a les 20, 21 i 22 h.

En tot cas, més enllà de divendres, Reviu Ilturo ens proposa una seixantena d’activitats que es distribueixen majoritàriament durant el cap de setmana i que inclouen el concurs de pintura, tallers familiars, visites guiades o espectacles de gladiatura.

El festival girarà en aquesta ocasió al voltant d’una temàtica principal, la cultura vinícola romana, i ofereix activitats associades a quatre grans eixos: viticultura, religió, societat romana i cultura iber. Cal tenir present que al nostre municipi es conserven els forns de terrissa de Ca l’Arnau, un centre productor d’àmfores que va estar actiu durant el moment de major producció de vi a les costes de Laietània.

Per a conèixer millor les activitats dels propers dies podeu consultar el programa que trobareu adjunt. Les entrades es poden adquirir a www.gaudeixcabrera.cat.

El Festival Cultural Iberoromà

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:34h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona