CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les obres per subministrar aigua al dipòsit contra incendis de la Cantera Botí

Comencen les obres per subministrar aigua al dipòsit contra incendis de la Cantera Botí

05/10/2018

L’actuació, a càrrec de SOREA, permetrà incrementar la protecció del parc natural de la Serralada de Marina

Una ràpida actuació és una de les principals garanties amb les quals es pot comptar per tal de minimitzar els efectes d’un incendi forestal. Per tal de poder assolir-ho, aquesta mateixa setmana han començat els treballs corresponents a SOREA per a garantir el subministrament d’aigua al dipòsit contra els incendis situat a la Cantera Botí. L’actuació, sol·licitada des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar, suposarà la substitució bombes i del quadre elèctric al Dipòsit Sant Joan de Munt Alt o la realització d’un by-pass en aquest mateix dipòsit entre d’altres millores.

El pressupost de les obres a executar, durant un termini previst d’un mes, serà de 21.000 € que seran abonats a través del cànon de l’aigua que es paga amb els rebuts de SOREA. Per la seva part l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha realitzat, amb la subvenció de la Diputació de Barcelona, una part de les obres de canalització necessàries.

Els treballs els durà a terme SOREA
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2019 a les 14:05h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona