CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Creix en més de 400 viatgers l’ús del bus durant la Setmana de la Mobilitat

Creix en més de 400 viatgers l’ús del bus durant la Setmana de la Mobilitat

16/10/2018

A més, van ser més de 500 viatgers els que van fer servir la línia C16 els festius i diumenges durant l’estiu

Des del 17 fins al 22 de setembre la línia C16 d’autobusos que dona servei al nostre municipi era gratuïta en el marc de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. La proposta municipal per promoure el transport públic, que ja va tenir una molt bona acollida l’any passat, aconseguia encara millors xifres que al 2017 passant dels 1.636 viatgers als 2.079 que es registraven enguany (amb un dia més de servei gratuït ja que el diumenge també es podia fer servir el bus).

La celebració de la Setmana de la Mobilitat de l’any passat és un dels factors que des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar es considera que han col·laborat a l’increment global en el nombre de viatgers que ha registrat la C16.

No és aquesta en tot cas l’única notícia al voltant de l’ús dels autobusos al municipi que coneixem en els darrers dies ja que, paral·lelament, també s’han donat a conèixer les xifres d’ús durant l’estiu de la línia en diumenges i festius. Cal recordar que aquesta ha estat la primera ocasió que es perllongava un servei que, de manera habitual, només es presta de dilluns a dissabte. Així, entre el 10 de juny i el 16 de setembre han estat 538 viatgers els que han fet servir els busos en els 17 dies en els quals s’ha ampliat el servei.

Des del consistori s’estan valorant més millores en el servei de transport públic al municipi com ara millores d’horaris, freqüències de pas, noves parades per als serveis bàsics i l’impuls a la seva eficiència i disponibilitat a tota la vila.

Bus de la línia C16
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/02/2020 a les 14:28h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona