CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Més espai per als vianants a la futura rambla dels Vinyals

Més espai per als vianants a la futura rambla dels Vinyals

22/10/2018

El projecte per a la reurbanització d’aquesta via incrementarà l’amplada de les voreres a més d’incloure d’altres millores

Una de les principals vies del nostre municipi, com és la rambla dels Vinyals, serà objecte properament d’un procés de reurbanització. En els darrers dies es tancava el termini d’exposició pública d’un projecte en el què destaca la voluntat de donar més espai a les persones per tal de potenciar la rambla com a lloc de trobada i de lleure de veïns i veïnes. D’aquesta manera es contempla pavimentar de nou tota la via ampliant les voreres fins que arribin a una amplada superior als 1,8 metres i creant una plataforma única a partir de l’actual carril bici.

El treball es completarà amb noves instal·lacions de serveis, amb la millora del sistema de recollida d’aigües pluvials i la instal·lació de nou mobiliari i de nova senyalització. L’actuació, que afectarà a tota la rambla des del Centre Cívic del Pla de l’Avellà fins a la NII, compta amb un pressupost de 142.000 € inclòs en el present exercici.

Rambla dels Vinyals
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/06/2019 a les 09:57h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona