CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > El cementiri municipal, a punt per a la celebració de Tots Sants

El cementiri municipal, a punt per a la celebració de Tots Sants

26/10/2018

L’equipament, que ha estat objecte d’una actuació de millora, ofereix aquests dies horaris més amplis

Com cada any, amb motiu de la celebració de Tots Sants, el cementiri municipal amplia els seus horaris habituals per tal de facilitar l’accés a aquelles persones que volen recordar els seus éssers estimats en aquestes dates. Per a fer més senzilla la visita, l’equipament estarà obert del 28 al 30 d’octubre i el 2 de novembre de 10 a 14 h, mentre que el dia 1 de novembre es podrà accedir i visitar de 9 a 18 h.

Enguany, continuant amb les millores e inversions dels últims exercicis, el cementiri ha estat objecte de diferents treballs necessaris i demandats pels usuaris. En concret s’ha procedit a la reparació i al pintat dels blocs de nínxols D i E de la zona general, de la porta principal i a d’altres llocs malmesos. La voluntat municipal és que l’any vinent es realitzi la millora de la resta de blocs de la zona general.

Un dels blocs en els que s'ha treballat
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/06/2019 a les 15:47h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona