CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > L’agent de civisme municipal realitza prop de 2.500 actuacions en sis mesos

L’agent de civisme municipal realitza prop de 2.500 actuacions en sis mesos

08/11/2018

El major nombre d’intervencions ha tingut per objecte la detecció d’infraccions i la informació al voltant de la gestió de residus

Des del passat mes d’abril fins a aquest octubre el municipi ha comptat amb la presència als seus espais públics d’una agent de civisme municipal contractada al llarg de sis mesos a través dels plans d’ocupació finançats per la Diputació de Barcelona. Ara coneixem les dades del seu treball que ha permès en aquest temps un total de 2.472 actuacions.

Pel que fa als àmbits del treball realitzat per l’agent, destaquen les intervencions dutes a terme al voltant de la gestió de residus, tant detectant infraccions com informant i aconsellant per a la seva millora, que han arribat a les 850. Seguidament se situen les actuacions relacionades amb el trànsit (528), amb la tinença d’animals domèstics (470) i les relacionades amb l’ús dels espais públics (450). El treball de l’agent s’ha completat amb 79 comunicats per desperfectes a la via pública i 95 actuacions en àmbits diferents als especificats.

L'agent de civisme
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2019 a les 14:05h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona