CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > L’Estat decreta el tancament del Club Nàutic Cabrera de Mar

L’Estat decreta el tancament del Club Nàutic Cabrera de Mar

21/11/2018

La decisió s’ha pres per la manca del títol de concessió de club i per la impossibilitat d’adaptar l’espai a la normativa vigent

Abans del proper 31 de gener del 2019 el Club Nàutic Cabrera de Mar haurà d’haver tancat les seves portes seguint la decisió dictada per la Demarcación de Costas de l’Estat. Aquesta mesura ha estat presa per la manca de títol de concessió de club i per la impossibilitat del club cabrerenc d’adaptar-se a l’actual reglament. Aquest indica que la superfície construïda no ha de superar els 300 m2, una quantitat molt inferior a l’existent.

Els socis del club traslladaran la seva activitat a Premià de Mar, on el departament de Costes de la Generalitat habilitarà una zona de varada per a les embarcacions.

Per la seva banda des de l’Ajuntament procedirà a tramitar la concessió del servei d’escola de vela dins del pla d’usos de la temporada de platges per tal de garantir que es podran dur a terme les corresponents activitats nàutiques des de l’abril fins a l’octubre.

Un cop es produeixi el tancament de les instal·lacions, des de l’Estat es procedirà a tapiar-les per tal d’evitar la seva ocupació il·legal, com s’acordava en una reunió a tres bandes amb l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya.

Arxivat a: General
Club Nàutic Cabrera de Mar
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona