CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > El Club Bàsquet Cabrera presenta el seus equips

El Club Bàsquet Cabrera presenta el seus equips

29/11/2018

Més d’un centenar de jugadors i jugadores formen part del club en aquesta temporada

Aquest passat dissabte 24 de novembre el pavelló municipal acollia la presentació dels nou equips que enguany defensaran els colors del Club Bàsquet Cabrera. Més d’un centenar de nois i noies van desfilar en un pavelló que estava ple per a l’ocasió. Entre les principals fites que es marca en aquest curs, el club aspira a que el primer equip masculí assoleixi una bona classificació a la Primera Catalana.

Va ser especialment emotiva la participació del president del club, Francesc Vea, qui s’està recuperant d’un greu problema de salut i a qui el pavelló va oferir una llarga ovació. Durant la presentació també hi participava l’alcalde, Jordi Mir, qui a més de desitjar una ràpida recuperació al president va anunciar importants inversions per a continuar millorant les instal·lacions de les que fa ús el club de bàsquet local.

Els jugadors i jugadores del club d'aquesta temporada
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:34h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona