CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar va aportar 3.000 quilos d’aliments al Gran Recapte

Cabrera de Mar va aportar 3.000 quilos d’aliments al Gran Recapte

21/12/2018

El banc d’aliments local es beneficia amb un total 1.400 quilos de productes de primera necessitat

Els passats dies 30 de novembre i 1 de desembre el nostre municipi va tenir l’oportunitat de poder demostrar la seva solidaritat amb aquelles persones que més ens necessiten. Concretament al llarg d’ambdues jornades tenia lloc la celebració del Gran Recapte promogut pel Banc d’Aliments arreu de Catalunya. Un cop més la iniciativa va comptar amb una important resposta per part dels cabrerencs i cabrerenques tant amb la participació de persones voluntàries, entre les què es trobaven els alumnes del Col·legi Parroquial Sant Feliu, com amb la recollida de productes de primera necessitat.

En total el Gran Recapte es va fer amb aproximadament 3.000 quilos d’aliments. Aquesta actuació suposa un benefici directe també per a la nostra població ja que un total de 1.400 quilos s’han destinat al banc d’aliments local.

1.400 quilos s’han destinat al banc d’aliments local
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/06/2019 a les 15:47h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona