CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a rebre als Reis Mags d’Orient a Cabrera de Mar

Tot a punt per a rebre als Reis Mags d’Orient a Cabrera de Mar

03/01/2019

La cavalcada que portarà a ses majestats a recórrer el nostre municipi s’iniciarà a les 18 h.

Un any més Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran el nostre municipi per tal d’omplir Cabrera de Mar de regals. Serà, com marca la tradició, la nit del 5 als 6 de gener i ja s’ultimen els preparatius per a donar-los l’habitual benvinguda. Concretament aquest proper dissabte a les 18 h començarà la cavalcada que portarà ses majestats els Reis Mags d’Orient a fer el següent recorregut: carrer Agustí Vendrell (contra direcció), avinguda 11 de Setembre, avinguda Pare Jaume Català, torrent de Sant Feliu, carrer de Pompeu Fabra, carrer de Sant Joan, carrer d’Anselm Clavé i avinguda de Pare Jaume Català fins a l’Ajuntament.

Al llarg del seu trajecte pels nostres carrers els reis duran a terme dues parades. La primera d’elles serà a l’església on realitzaran les ofrenes d’or, encens i mirra i, posteriorment, també s’aturaran a l’Ajuntament on rebran les claus de totes les cases de mans de l’alcalde.

La cavalcada de l'any passat
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/08/2019 a les 11:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona