CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la Festa Major de Sant Vicenç

Arriba la Festa Major de Sant Vicenç

17/01/2019

Al llarg d’aquest cap de setmana se celebra la Festa Major d’hivern del nostre municipi

Esport, lleure, cultura i tradició es donen cita aquest cap de setmana amb una de les principals celebracions del nostre poble: la Festa Major de Sant Vicenç. Al llarg de dissabte 19 i diumenge 20 trobarem prop d’una vintena d’activitats en un programa que vol, un cop més, obrir-se a l’interès de tots els cabrerencs i cabrerenques.

L’inici de la festa arribarà dissabte a partir de les 9 h amb el 4rt torneig de dòmino que se celebrarà a l’envelat municipal i que servirà com a preàmbul a la botifarrada popular que hi haurà a partir de les 10 h. Per al públic més menut i familiar hi haurà a les 11 h la gimcana popular a la Font Picant. Per la tarda la festa ens proposa un campionat d’agility i, a partir de les 17 h la convidada dels senyors de Burriac que portarà a recórrer els carrers del municipi als gegants Pere Joan Ferrer i Elionor de Sarriera amb els nans Tragèdia i Comèdia, acompanyats pels flabiolaires i amb la presència dels gegants de Palamós i de La Llacuna. La jornada es completarà amb el concert de Festa Major amb motiu dels 10 anys de l’Escola de Música (19.30h a l’envelat municipal) al que seguirà el sopar popular i el concert amb Old Cats i finalitzarà amb el karaoke de la mà dels DJ’s Nightly Madness.

La segona de les jornades de la festa arrencarà diumenge a les 9 h amb una nova sessió del campionat d’agility i continuarà amb més esport amb la celebració de la segona edició de les dues hores de resistència Bike Burriac. Les propostes culturals també tindran espai amb la ruta guiada “Els secrets del Castell de Burriac” o amb les sardanes que precediran la missa solemne al migdia. Tot seguit hi haurà un pica-pica i la segona part de les sardanes. Durant tot el matí també podrem trobar a la Plaça de la Fàbrica el bus mòbil del banc de sang per a fer donacions de sang. Ja a la tarda al camp municipal d’esports trobarem una Tarda d’inflables, futbol bombolles i jocs gegants i a les 21 h acomiadarem la festa amb el correfoc.

Per a més informació podeu consultar la programació a l’agenda del mes que trobareu com a document adjunt.

Un correfoc

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/07/2019 a les 14:55h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona