CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > L’escola Pla de l’Avellà s’apropa a la realitat dels animals abandonats

L’escola Pla de l’Avellà s’apropa a la realitat dels animals abandonats

28/01/2019

L’Associació Protectora d’Animals de Cabrera de Mar organitzava una xerrada al centre i una visita a un refugi d’animals

Un total de 44 infants de l’escola Pla de l’Avellà han pres part de les activitats organitzades conjuntament amb l’associació Protectora d’Animals de Cabrera de Mar (APAC) per tal de conèixer millor la situació i les necessitats dels animals de companyia. En concret els alumnes de les dues classes de segon de primària del centre, a sol·licitud de l’escola, participaven aquest passat mes d’octubre d’una xerrada en la qual una integrant de l’entitat tractava diferents qüestions sobre la relació entre els animals de companyia i les persones com són el respecte, l’estima i la cura.

La xerrada es completava aquest passat 11 de gener amb una visita al refugi d’animals gestionat per la Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM). Els nens i nenes van tenir la possibilitat de conèixer la realitat dels animals abandonats i van portar-los alguns obsequis com pinso, llits o mantes.

Donat la bona acollida d’aquesta iniciativa, des d’APAC ja es plantegen desenvolupar-ne noves actuacions de conscienciació similars.

Arxivat a: General
Moment de la xerrada informativa
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona