CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Tornen els Tres Tombs aquest cap de setmana

Tornen els Tres Tombs aquest cap de setmana

30/01/2019

Diumenge els animals de tir tornaran a desfilar pels carrers del nostre municipi

Una de les tradicions més arrelades a la nostra cultura és la celebració dels Tres Tombs amb motiu de la festivitat de sant Antoni Abat. Al llarg del cap de setmana aquesta festivitat arriba a la nostra població. Concretament la primera de les activitats programades tindrà lloc aquest proper dissabte 2 de febrer amb la missa de benedicció dels panets a partir de les 20 h a l’església de Sant Feliu. Al final de la missa el cor parroquial cantarà l’himne dels Tres Tombs.

L’endemà, diumenge 3 de febrer, podrem veure novament els animals de tir i els carros passar pels nostres carrers amb la desfilada habitual que tindrà el seu inici a les 11.45 h. El pas dels animals estarà acompanyat per la participació de l’Em.Cab.Band de l’Escola de Música de Cabrera de Mar.

Celebració dels Tres Tombs de l'any passat
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/10/2019 a les 16:51h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona