CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar ja disposa d’un nou pla d’addiccions

Cabrera de Mar ja disposa d’un nou pla d’addiccions

01/03/2019

El pla incorpora addiccions com les que es poden derivar del joc en línia o de l’ús de dispositius mòbils

Des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar es vol portar una passa més enllà la lluita contra les addiccions i la seva prevenció. Amb aquest objectiu, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’ha elaborat el segon pla municipal dedicat a aquesta qüestió. En aquesta ocasió, a més de treballar al voltant del consum problemàtic de drogues, el pla inclou també d’altres qüestions com ara les addiccions als mòbils i a les pantalles, al joc en línia, a l’alcohol i a d’altres tòxics.

Amb la voluntat de sumar esforços, el pla elaborat al llarg del 2018, proposa abordar la qüestió des de diferents àmbits com poden ser la salut, la seguretat, els esports o el teixit associatiu i, tot i adreçar-se al conjunt de la població, vol incidir especialment em els joves des de l’etapa infantil i en les seves famílies. A més el pla municipal aposta per educar en habilitats per a la vida i en donar respostes integrals en funció de les necessitats.

El pla inclou addiccions a qüestions com el joc en línia
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/04/2020 a les 13:38h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona