CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Millora l’eficiència i la qualitat de l’enllumenat del camp de futbol

Millora l’eficiència i la qualitat de l’enllumenat del camp de futbol

22/03/2019

L’Ajuntament de Cabrera de Mar assumia la instal·lació dels nous focus un cop es declarava desert el concurs per a aquesta actuació

Al llarg d’aquestes darreres setmanes les persones usuàries del camp de futbol municipal han pogut constatar una millora en el sistema d’il·luminació d’aquest equipament. L’Ajuntament ha procedit a la substitució dels focus amb els que comptava per uns altres de tecnologia LED que, a més d’incrementar la seva eficiència, ofereixen una major uniformitat de l’enllumenat i més intensitat lumínica.

La millora, amb una despesa de 35.000 €, no ha estat possible en els terminis previstos en un primer moment ja que el procés de licitació pública per a la substitució d’aquests elements del camp de futbol va quedar desert. Concretament 5 de les empreses que s’hi presentaven van ser descartades per criteris tècnics i l’última va renunciar a executar l’obra. En tot cas, l’estalvi aconseguit en assumir amb recursos propis la instal·lació, va permetre disposar d’uns focus de major qualitat que la prevista al concurs públic.

El camp de futbol municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/04/2020 a les 10:11h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona