CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > En marxa la reurbanització de la rambla dels Vinyals

En marxa la reurbanització de la rambla dels Vinyals

15/04/2019

L’actuació permetrà prioritzar el pas de persones en una de les principals vies del municipi

Aquests dies començaven els treballs de la principal inversió municipal consignada al pressupost municipal del 2018: la reurbanització de la rambla dels Vinyals. L’objectiu final d’aquesta actuació és potenciar la presència de veïns i veïnes per tal de fer d’aquesta via un punt de trobada i lleure.

El projecte preveu d’aquesta manera l’ampliació de la zona pavimentada de tota la rambla, amb la creació d’una vorera paral·lela al carril bici i la construcció d’una plataforma única a partir de l’actual carril per a bicicletes. Les obres es completaran amb noves instal·lacions de serveis, la millora del sistema de recollida d’aigües i la col·locació de nou mobiliari i de senyalització. El treball afectarà a tota la via, des del centre cívic del Pla de l’Avellà fins a la NII, millorant d’aquesta manera un espai que uneix l’escola amb els centres esportius, els parcs, la carretera i l’estació del tren.

Detall del projecte
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/09/2019 a les 16:52h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona