CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Torna l’àrea verda per a facilitar l’aparcament als veïns a la zona de la platja

Torna l’àrea verda per a facilitar l’aparcament als veïns a la zona de la platja

17/05/2019

Enguany s’amplia la zona d’aparcament amb l’establiment de 20 places al sector de Santa Margarida

El proper dissabte 1 de juny tornarà a ser efectiva l’àrea verda d’aparcament al Pla de l’Avellà. Aquesta mesura, que té com a principals objectius facilitar l’aparcament dels veïns de la zona i facilitar l’accés a la zona de platja durant la temporada de bany a la resta de cabrerencs i cabrerenques, ofereix aparcament gratuït els caps de setmana i festius del mes de juny, juliol i agost, de les 9 a les 19 h, a tots els vehicles del poble que disposin del corresponent distintiu.

Enguany l’àrea verda s’amplia al sector de Costa Margarida, a tocar de Costamar, on es disposarà de 20 places d’aparcament amb les mateixes condicions de les ja existents. En tot cas aquests nous espais habilitats entraran en servei a partir del 15 de juny i es podran fer servir tots els dies fins el 15 de setembre, coincidint amb la vigència de la zona blava propera.

També serà obligatori haver adquirit el distintiu vermell, corresponent al 2019, per poder estacionar a l'aparcament del carrer Canigó, exclusiu per a vehicles autoritzats. Per a l’ús d’aquest espai s’estableix un cost anual de 10 € per a persones empadronades al municipi i que liquidin l'impost de circulació a Cabrera de Mar.

Distintiu de l'àrea verda
Distintiu de l'aparcament del carrer Canigó
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/10/2019 a les 16:51h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona