CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Més de 8.000 persones passaven per la Festa de les Bruixes

Més de 8.000 persones passaven per la Festa de les Bruixes

23/05/2019

Des de l’organització es valora molt positivament la rebuda que ha tingut la programació

Gràcies a l’aplicació d’un sistema per al càlcul d’assistents basat en els mòbils detectats amb la wifi oberta (preservant la intimitat i les dades de les persones), enguany s’ha pogut comptabilitzar amb major precisió el nombre d’assistents a la passada celebració de la Festa de les Bruixes els dies 4 i 5 de maig. En total es calcula que han estat més de 8.000 les persones que hi passaven, una dada que sumada a la satisfacció pel desenvolupament de la programació fa que des de l’organització es valori molt positivament l’esdeveniment.

D’aquesta manera la majoria de les activitats comptaven amb un ple de participants i inscrits. En especial es destaca la bona acollida de les visites guiades, les conferències, tallers infantils i la tirolina embruixada. A aquestes cal sumar la gran presència de públic a les propostes familiars com el concert de les Bruixes de Burriac i els contacontes il·lustrats de les guies populars del poble a la Plaça de la Fàbrica i l’ampli seguiment del concert de l’escola de música.

Finalment, des de l’organització s’agraeix el treball realitzat pels diables Macabres en l’organització dels actes de foc i de la Laura Serrano, qui oferia un monòleg com a bruixa Isolda.

 

Arxivat a: General
Activitat de la Festa de les Bruixes
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 20:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona