CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > La precaució, la millor eina contra els incendis forestals

La precaució, la millor eina contra els incendis forestals

13/06/2019

Cal recordar que fins el proper 15 d’octubre està prohibit fer foc a zones forestals o a menys de 500 metres de les mateixes

L’arribada de l’estiu i l’increment de les temperatures que l’acompanya és un dels principals factors de risc per a l’aparició d’incendis forestals. Per aquest proper divendres la Diputació de Barcelona inicia el seu pla de prevenció tot i que també està a les nostres mans evitar els incendis. Entre les principals qüestions que hem de tenir en compte es troba la prohibició de fer foc a zones boscoses sense autorització que està vigent fins al proper 15 d’octubre i que afecta també a la franja de 500 metres que les envolta.

D’aquesta manera no es poden cremar restes de poda i d’aprofitament forestal sense una autorització expressa del Departament d’Agricultura; no es poden fer focs d’esbarjo i a les àrees recreatives i urbanitzacions únicament es podrà fer foc quan s’utilitzin barbacoes d’obra amb mataguspires. Finalment també cal recordar que està prohibit llençar objectes encesos; abocar escombraries i restes que puguin ser la causa de l’inici d’un foc o llançar coets i focs d’artifici.

Per a més informació podeu consultar l’apartat corresponent del web del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Foc
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/01/2020 a les 12:54h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona